Champignon Union Kft. - Tök

2 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az 1990-ben megalakult Chamignon Union Magyarország gombatermesztésében elismerten kimagasló jelentőségű társulás. Az 1990-ben megalakult Chamignon Union Magyarország gombatermesztésében elismerten kimagasló jelentőségű társulás. Munkatársainkat nagy gyakorlattal rendelkező komposztáló és termesztő szakemberek alkotják.
A vállalkozás megalakulását követően termesztési alapanyagot gyártó üzemet létesítettünk Zsámbék, illetve Tök községek közelében. Az üzem első külföldi látogatói között üdvözölhettük dr.
Fred Hayes professzort Nagy-Britanniából, a Nemzetközi Gombatermesztés-tudományi Egyesület (ISMS) akkori elnökét. A fokozódó termelési kedv, a fellendülő csiperketermesztés, a mind nagyobb bel- és külföldi alapanyagigény következményeként a Champignon Union már a 90-es évek közepére Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb, legjelentősebb alapanyag előállítójává növi ki magát-hatalmas komposztáló felülettel.


Kulcsszavak:
Gombaipar, Gombatermesztés, Komposzt, Élelmiszeripar, Környezetvédelem, Nemzetközi, Technika, Környezetbarát, Minőségbiztosítás, Minisztérium, Kontroll, Komposztáló, Felület, Gyártástechnológia, Tudományi, Csiperketermesztés, Bioferm, Biofermentációs, Biofermentált, Chamignon, Gombaminoség, Komposztgyártás, Komposztüzem, Segédletek, Zárt alapanyag
Champignon Union Kft. - Tök a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

szag

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Perbál felől Zsámbék irányában kerékpározva borzalmas szagokban fuldokolva nem éppen kellemes a cég tevékenysége. Nem tudom létezik-e a kellemetlen szagok szűrésére, de nem ártana. Viszont minden elismerésem a cégé.

gombatermesztés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vegyesek az érzéseim.Drukkolok a cégnek,hisz egy hatalmas pusztító tűz után is talpra álltak.Az ország rengeteg pontján eszik a "töki"gombát.Viszont a nyári melegben vagy a gombaüzem felöl fújó szélben rettenetes bűz lepi el a falut.Azokon a napokon nem szeretem őket.
## környezetvédelem# gomba# szalma
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Champignon Union Kft. - Tök részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kozáromi U. 26.
  2053  Herceghalom
 2. Fő Út 141
  2081  Piliscsaba
 3. Major 1.
  2080  Pilisjászfalu
 4. 03/1 Hrsz.
  2080  Pilisjászfalu
 5. Kossuth Utca 1.
  2094  Nagykovácsi
 6. Fő Utca 86/A
  2085  Pilisvörösvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete