Champignon Union Kft. - Tök

2 Vélemény
Champignon Union Kft. - Tök
Körtvélyes U. 135.
2073 Tök
Pest
Telefon:
(23) 341 271
Telefon:
(23) 341 351
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az 1990-ben megalakult Chamignon Union Magyarország gombatermesztésében elismerten kimagasló jelentőségű társulás. Az 1990-ben megalakult Chamignon Union Magyarország gombatermesztésében elismerten kimagasló jelentőségű társulás. Munkatársainkat nagy gyakorlattal rendelkező komposztáló és termesztő szakemberek alkotják.
A vállalkozás megalakulását követően termesztési alapanyagot gyártó üzemet létesítettünk Zsámbék, illetve Tök községek közelében. Az üzem első külföldi látogatói között üdvözölhettük dr.
Fred Hayes professzort Nagy-Britanniából, a Nemzetközi Gombatermesztés-tudományi Egyesület (ISMS) akkori elnökét. A fokozódó termelési kedv, a fellendülő csiperketermesztés, a mind nagyobb bel- és külföldi alapanyagigény következményeként a Champignon Union már a 90-es évek közepére Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb, legjelentősebb alapanyag előállítójává növi ki magát-hatalmas komposztáló felülettel.


Kulcsszavak:
Gombaipar, Gombatermesztés, Komposzt, Élelmiszeripar, Környezetvédelem, Nemzetközi, Technika, Környezetbarát, Minőségbiztosítás, Minisztérium, Kontroll, Komposztáló, Felület, Gyártástechnológia, Tudományi, Csiperketermesztés, Bioferm, Biofermentációs, Biofermentált, Chamignon, Gombaminoség, Komposztgyártás, Komposztüzem, Segédletek, Zárt alapanyag
Champignon Union Kft. - Tök a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

szag

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Perbál felől Zsámbék irányában kerékpározva borzalmas szagokban fuldokolva nem éppen kellemes a cég tevékenysége. Nem tudom létezik-e a kellemetlen szagok szűrésére, de nem ártana. Viszont minden elismerésem a cégé.

gombatermesztés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vegyesek az érzéseim.Drukkolok a cégnek,hisz egy hatalmas pusztító tűz után is talpra álltak.Az ország rengeteg pontján eszik a "töki"gombát.Viszont a nyári melegben vagy a gombaüzem felöl fújó szélben rettenetes bűz lepi el a falut.Azokon a napokon nem szeretem őket.
## környezetvédelem# gomba# szalma
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Champignon Union Kft. - Tök részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kozáromi U. 26.
  2053  Herceghalom
 2. Fő Út 141
  2081  Piliscsaba
 3. Petőfi S. Utca 41
  2051  Biatorbágy
 4. Major 1.
  2080  Pilisjászfalu
 5. Kossuth Utca 1.
  2094  Nagykovácsi
 6. Fő Utca 86/A
  2085  Pilisvörösvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete